Mezun Mühendis Vizesi

Türkiye’de aşağıda özellikleri belirtilen üniversitelerden yeni mezun olan MÜHENDİSLERE Avustralya’da ÇALIŞABİLMELERİ VE YAŞAMALARI için 18 aylık özel bir vize verildiğini biliyor muydunuz ?

BUGÜNE KADAR BU VİZE KATEGORİSİNDE YAPTIĞIMIZ TÜM BAŞVURULAR %100 OLUMLU NETİCELENMİŞTİR.

Bu vizelere başvuru hakkınızın doğabilmesi için mutlaka mezun olduğunuz üniversite ABET listesinde olmalı veya mezun olduğunuz bölüm MÜDEK listesinde bulunmalıdır.

Abet listesinde bulunan aşağıdaki üniversitelerin TÜM MÜHENDİSLİK BÖLÜMLERİ bu vize başvurusu için kabul edilmektedir.

  • Boğaziçi üniversitesi
  • Ortadoğu üniversitesi
  • Bilkent Üniversitesi
  • İstanbul Teknik Üniversitesi
  • Hacettepe Üniversitesi
  • Doğu Akdeniz Üniversitesi

BAHSEDİLEN LİSTELERE BU LİNKLERDEN ULAŞABİLİRSİNİZ

  • MÜDEK ONAYLI ÜNİVERSİTELER 

    http://www.mudek.org.tr/tr/akredit/akredite2017.shtm

  • ABET ONAYLI ÜNİVERSİTELER

http://goo.gl/B6u6bG

Bu vizeye “Nitelikli Mezun” vizesi adı verilmektedir.

“Nitelikli Mezun” Vizesine Başvurabilmeniz için Sağlamanız Gereken Kriterler:

  1. Mezun olduğunuz üniversite ABET listesinde olmalı veya mezun olduğunuz bölüm MÜDEK listesinde bulunmalıdır.
  2. Mühendislik diplomasının elde edilmesinin üzerinden en fazla 2 yıl geçmiş olması.
  3. Başvuru sırasında vize adayının YAŞININ 31’in altında olması.
  4. Aşağıda belirtilen dil sınavlarından birinden gerekli skoru almış olmak:IELTS (General Mode) Ortalama 6 PUAN almış olmak. (Her bir bölüm en az 5 ve üzeri olmalıdır)TOEFL iBT – Toplam 64 puan almış olmak ve dinleme ve okuma bölümleri en az 4, yazma ve konuşma bölümleri en az 14 ve üzeri olmalıdır.

    PTE Akademik – (Pearson Test of English Academic) Ortalama en az 50 puan almış olmak ve her bir bölüm en az 36 puan olmalıdır

Verilen Vizenin Özelliği Nedir?

Bu vize mühendis kişiye Avustralya’da aşağıda hakları tanımaktadır;

  • Çalışma: Avustralya’ya bu vize ile giden kişi vize süresi içerisinde her tür meslek dalında çalışma imkanına sahiptir.
  • Eğitim görme.
  • Ailesini yanında Avustralya’ya götürme.
  • Avustralya’da bulunduğu sürede göçmenlik vizelerine başvuru.
  • İngilizcesini geliştirme için eğitim görme.
  • Avustralya’ya vizenin geçerli olduğu 18 ay süresince sınırsız giriş-çıkış seyahat etme hakkı tanır.

STAJ İMAKANI:

Avustralya’da ileride daha rahat iş bulunabilmesi için VİZE BAŞVURUSUNU GERÇEKLEŞTİRDİĞİMİZ MEZUNLARA BELİRLİ MÜHENDİSLİK DALLARINDA MAAŞSIZ STAJ İMKANI SUNABİLMEKTEYİZ

CV’nizde yer alacak olan ‘stajyerlik tecrübesi dönemi’ daha sonra kendi meslek dalınızda iş bulmanızda çok faydalı olacaktır.

Göçmenlik kategorisi için yeterli puanı tutturamıyor musunuz?

Bu vize henüz göçmenlik kategorisindeki daimi vizeler için yeterli baraj puanı tutturamayan kişiler için Avustralya’da yaşadığı süre boyunca bu eksik puanların tamamlanması için FIRSAT sunmaktadır.

Örneğin yeterli iş tecrübeniz yok ise kendi mesleğinizde bir iş bulup çalışarak “iş tecrübesi” ile ilgili kriteri sağlayabilirsiniz, ileride göçmenlik vizeleri için “Avustralya iş tecrübesi” kriterinden +5 puan daha alabilirsiniz.

İş vereniniz, dilerse size gelecekte Avustralya’da çalışmaya devam edebilmeniz için sponsorlukta bulunabilir.

Biz Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

Resmi kayıtlı göçmen danışmanımız yukarıdaki kriterleri sağlayan mezunların başvuru dosyalarını profesyonel ve eksiksiz bir şekilde hazırlamaktadır.

BUGÜNE KADAR BU VİZE KATEGORİSİNDE YAPTIĞIMIZ TÜM BAŞVURULAR %100 OLUMLU NETİCELENMİŞTİR.

Sunduğumuz danışmanlık hizmetinin NEDEN PROFESYONEL, GÜVENİLİR VE EKONOMİK olduğu hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz, “Hizmetlerimiz” sayfamızı incelemenizi tavsiye ederiz.

BU ÖZEL VİZE için ANA KRİTERLERİ sağladığınıza inanıyorsanız BİZİ ZAMAN GEÇİRMEDEN ARAYIN! 0212 2996540